Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Bosch Klopboormachine Psb 530 Re | Psb 530 Re - Klopboormachine (Enkeltoerig 1 Stand) | Bol.Com

September 15, 2021
sichuan-food-reguliersdwarsstraat-35-amsterdam

is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. De prijzen van de getoonde producten op zijn incl. BTW en exclusief eventueel bijkomende verzendkosten.

Bosch klopboormachine psb 530 re 100

Dekking Val- en stootschade Fabricagefouten buiten de garantie Diefstal Waterschade Wat is niet gedekt?

Bosch klopboormachine psb 530 re model

Geschikte accessoires Reviews 5 sterren 0% 4 sterren 3 sterren 2 sterren 1 ster Meest behulpzame reviews lang gezocht naar boormachien met ouderwetse boorkop. Jurie Regnerus | 19 december 2016 Lekker op een oud manier de boor aandraaien met sleutel. Soms heb je niet de kracht om met je hand de boorkop vast te zetten. Fijne machine voor zowel prof als doe het zelfer Bertus Vos | 30 juli 2017 Hoop dat deze net zolang meegaat als de vorige nl. 40 jaar Top Tineke Bakker | 4 maart 2017 Ligt makkelijk in de hand Ligt niet zwaar in de hand Kan makkelijk bovenlangs een klusje klaren. Goed wat hij moet doen! Albert Hendrix | 17 augustus 2017 Ombudsman van de Verzekeringen de Meeûssquare 35 1000 Brussel Verzeker je boormachine Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie. Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.

- Houd de machine en de snoer altijd schoon met name bij de ventilatie-openingen. Wat zit er in de verpakking? - Bosch PSB 530 RE klopboormachine - Frictiering (2 600 206 003) - Extra handgreep (2 609 255 727) - Kunststof koffer - Diepteaanslag (2 603 001 009) - Nederlandstalige handleiding Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op de Bosch boormachine. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij en hierdoor heeft het grootste Bosch assortiment van Europa.

Bosch klopboormachine psb 530 re 2

De Bosch PSB 530 RE boormachine maakt boren nog gemakkelijker. De compacte constructie met softgrip, een gering gewicht (slechts 1, 6 kg) en uitstekende hanteerbaarheid zorgen voor optimaal gebruikerscomfort en maximale prestatie voor elke klus. Waar is het artikel voor geschikt? De boormachine is geschikt voor lichte klopboorwerkzaamheden in baksteen, beton en steen en boorwerkzaamheden in hout, metaal, keramiek en kunststof. Met lichte boorwerkzaamheden worden de volgende doe het zelf bedoeld: - pluggaten in metselwerk boren - in gipswanden boren - schroefgaten in hout voorboren De voordelen van de boormachine: - Geen andere maakt het u gemakkelijker: compacte constructie met softgrip, gering gewicht (slechts 1, 6 kg) en uitstekende hanteerbaarheid zorgen voor optimaal gebruikerscomfort en maximale prestatie voor elke klus - Krachtige motor van 530 watt en 10 mm boordiameter in metselwerk – hierdoor verlopen ook zware werkzaamheden erg vlot - Bosch Electronic toerentalregeling: "gas geven" van 0 - max.

0 mm Functies Boren, Schroeven, Kloppen Materiaal van doeloppervlak Beton, Metaal, Steen, Hout Technische kenmerken Aantal koppelstanden 1. 0 Energiebron Netspanning Maximaal vermogen 530. 0 W Slagen per minuut 30000. 0 Snoerlengte 2. 5 m Softgrip Ja Aantal versnellingen Max. spanwijdte boorkophouder 13. 0 mm Stofafzuiging Toerental onbelast hoog 3000. 0 tpm Toerental onbelast laag 50. 0 tpm Uitschakelbaar klopmechanisme Veiligheidskoppeling Voorzien van werkverlichting Boorkop-aansluiting Snelspanboorkop Rechts- en linksdraaiend Koppel 7. 5 Nm Accessoires Inclusief koffer Toebehoren Dieptestop en additionele handgreep

Bosch klopboormachine psb 530 re 4

  1. Monopoly van dam tot dom spelregels
  2. Bosch klopboormachine psb 530 re 8
  3. Brieven over de esthetische opvoeding van de mes pieds
  4. Bosch klopboormachine psb 530 re 7
  5. Bosch klopboormachine psb 530 re 15
  6. Mag je 2 koffers meenemen
  7. Playa del carmen mexico veiligheid
  8. Wat is de beste resveratrol
  9. Bosch klopboormachine psb 530 re 50
  10. Bosch klopboormachine psb 530 re.fr

draaimoment: 7, 5 Nm - Onbelast toerental: 50 – 3. 000 min-1 - Aantal slagen: 33. 000 min-1 - Machinegewicht: 1, 6 kg - Max. boor-Ø in beton: 10 mm - Max. boor-Ø in staal: 10 mm - Max. boor-Ø in hout: 20 mm - Max. schroef-Ø: 5 mm - Tandkransboorhouder - Rechts-/linksdraaien - Bosch Electronic - Softgrip - Toepassing: schroeven / boren / klopboren Tips & tricks - Gebruik een geschikte leidingzoeker om verborgen stroom-, gas- of waterleidingen op te sporen. - Gebruik uitsluitend scherpe bits & boren. - Bij het boren van harde metalen een kleiner gaat voorboren wanneer een groot gat nodig is. Vet ook de boorpunt af en toe in met olie. - Ook voor het indraaien van schroeven in hard hout dient een gat voorgeboord te worden. Onderhoud - Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het gereedschap (zoals het uitvoeren van onderhoud en het wisselen van inzetgereedschap) en voor het vervoeren en opbergen van het gereedschap. Bij per ongeluk bedienen van de aan/uit schakelaar bestaat verwondingsgevaar.

Bosch klopboormachine PSB 530 RE Productomschrijving Materiaal van doeloppervlak:Beton, Hout, Metaal, Steen Slagen per minuut:30000 Energiebron:Netspanning Koppel:7, 5 Nm De PSB 530 RE Klopboor van Bosch is een handzame klopboormachine met veel mogelijkheden. De boormachine is compact, waarbij de softgrip en het geringe gewicht voor een optimale hanteerbaarheid zorgen. Een krachtige motor van 530 watt en 10mm boordiameter in beton doet zware werkzaamheden probleemloos verlopen. Dankzij de Bosch Electronic toerentalinstelling en regeling kunt u gedoseerd werken. Daarnaast maakt de het wisselen van gereedschap eenvoudig. De PSB 530 RE klopboormachine is dus van alle gebruikersgemakken voorzien en daardoor ideaal om klussen in en om het huis te klaren. Lees meer Specificaties Product Productsoort Klopboormachine Productnummer 465010 Gewicht product 1540 gr Type(nummer) PSB 530 RE Merk Bosch Duurzaam Nee Algemeen Type artikel Gebruik Max. boordoorsnede hout 25. 0 mm Max. boordoorsnede staal 8. boordoorsnede steen 10.

  1. Dumby finish voor gelakte vloeren 10
  2. Dansen met de vijand samenvatting
  3. Koper krijgt financiering niet op tijd rond du
  4. Wat is precies een hersenbloeding e

Foto voor in de keuken, 2024