Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Geschiedenis Wissen Iphone Lukt Niet &Middot; Virus Controleren En Verwijderen Van Iphone [Volledige Gids]

September 15, 2021
velux-dakraam-ggl-606-rolgordijn

Lees hier hoe u apps verwijdert op uw iPhone, iPad en iPod touch. Een app verwijderen Houd de app ingedrukt. Tik op 'Verwijder app'. Tik op 'Verwijder app' en tik vervolgens op 'Verwijder' om te bevestigen. Houd er rekening mee dat u sommige ingebouwde apps van Apple niet van uw apparaat kunt verwijderen. In dat geval wordt de optie om een app te verwijderen niet weergegeven. Hier is een lijst met ingebouwde apps van Apple die u van uw apparaat kunt verwijderen. Als het niet lukt een app te verwijderen die niet door Apple is gemaakt, schakelt u ouderlijk toezicht uit en probeert u de app opnieuw te verwijderen. Als u een app ingedrukt houdt op het beginscherm totdat de apps beginnen te bewegen: Tik op het verwijdersymbool linksboven op het appsymbool. Tik op 'Gereed'. Meer informatie In iOS 14 kunt u apps weghalen van het beginscherm in plaats van ze te verwijderen, zodat ze alleen in de appbibliotheek worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van de appbibliotheek. Wanneer u een app verwijdert, worden de in-app-abonnementen die u mogelijk hebt, niet geannuleerd.

Geschiedenis wissen iphone lukt net.org

Natuurlijk kan het in bepaalde gevallen handig zijn om je zoekgeschiedenis te bewaren. Je kunt bijvoorbeeld eerder gezochte informatie makkelijker terugvinden. Of misschien wil je graag zien wat andere gebruikers van een tablet of computer hebben opgezocht. Zo kun je als ouder bijvoorbeeld in de gaten houden waar je kinderen mee bezig zijn. In de meeste gevallen is het echter een goed idee om je privacy voorop te stellen en ervoor te kiezen de zoekgeschiedenis van Google te verwijderen. Je Google zoekgeschiedenis wissen Je kunt je Google zoekgeschiedenis eenvoudig verwijderen. Heb je een laptop of computer? Kan kun je een simpel stappenplan via de browser volgen. Datzelfde geldt voor het verwijderen van je Google zoekgeschiedenis op een iPhone of iPad en een Android smartphone. Hieronder vind je het stappenplan voor het wissen van je Google Activiteit. We leggen je ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je geschiedenis automatisch verwijderd wordt. Hoe wis ik mijn Google zoekgeschiedenis?

  • Geschiedenis wissen iphone lukt niet se
  • Netflix en YouTube kijk- en zoekgeschiedenis wissen
  • Geschiedenis wissen iphone lukt niet en
  • Nagels splijten in de lengte
  • Geschiedenis wissen iphone lukt niet internet
  • Hoe word je financieel gelukkig? - 6 manieren!!
  • Geschiedenis wissen iphone lukt net.fr
  • Whatsapp op apple watch 4

Zoals we allemaal weten, genereren onze mobiele telefoons voortdurend gegevens wanneer we ze gebruiken. Te veel gegevens vertragen het apparaat en veroorzaken zelfs een ander probleem waardoor onze iOS-apparaten niet goed werken. Als iOS-gebruiker heb je misschien de gewoonte om vaak onnodige gegevens van iPhone / iPad / iPod te verwijderen om ruimte te besparen, maar betekent dit dat je de gegevens permanent van je apparaat hebt verwijderd? Zoals we allemaal weten, is er een recyclingfunctie op de computer of Mac om items te bewaren die we hebben verwijderd. Voor Windows-pc's heet het Prullenbak. Voor Mac heet het Prullenbak. Er is ook een vergelijkbare functie in sommige apps op het iOS-apparaat, namelijk een map met de naam Recent verwijderd in iPhone Photos, Notes en Mail-app. In dit artikel laten we je zien hoe je afval op iPhone / iPad / iPod (iOS 10 / 11 / 12) permanent kunt legen. Deel 1: Prullenbak legen op iPhone / iPad / iPod-foto's Deel 2: Prullenbak legen op iPhone / iPad / iPod Mail Deel 3: Prullenbak legen op iPhone / iPad / iPod-opmerkingen Deel 4.

Ga naar 'Instellingen' > 'Berichtgeving', selecteer de app en zorg ervoor dat 'Sta berichtgeving toe' is ingeschakeld. Als u meldingen hebt ingeschakeld voor een app, maar u ontvangt geen meldingen, hebt u mogelijk 'Stroken' niet geselecteerd. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichtgeving', selecteer de app en selecteer vervolgens 'Stroken'. Controleer of u bent ingelogd met uw Apple ID. Controleer of 'Niet storen' is uitgeschakeld. Als u onlangs een app hebt geïnstalleerd of een reservekopie hebt teruggezet, opent u de app om meldingen te ontvangen. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Download en installeer iPhone Backup Extractor. Stap 2. Als u herstelt van iCloud, klikt u op de knop + (of "Klik hier om een iCloud-account toe te voegen") aan de linkerkant van de app en voert u uw iCloud-inloggegevens in om uw iCloud-account toe te voegen. Als u herstelt van een iTunes-back-up, ziet u dat iPhone Backup Extractor automatisch de bestanden reserveert die zijn opgeslagen in de standaard back-upmap van iTunes. Als uw back-up niet in de standaardmap staat (deze moet zo lang zijn als u deze niet hebt verplaatst! ), Moet u toevoegen door op de knop + of de knop 'Klik hier voor meer informatie' te klikken. Dat zal je door het proces leiden. ICloud toevoegen of extra iTunes-back-ups Stap 3. Selecteer uw back-up aan de linkerkant van de app en klik op "Oproepgeschiedenis extraheren" en selecteer vervolgens de locatie waar u het bestand met de oproepgeschiedenis wilt opslaan. De extractie duurt slechts enkele seconden. Zodra de gegevens zijn geëxtraheerd, opent u het CSV-bestand met uw inkomende en uitgaande oproepen.

Sommige hackers hebben de neiging om valse softwaretools te gebruiken om toegang te krijgen tot uw iOS-apparaten. Het is dus erg belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u dergelijke software downloadt of installeert. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we dit artikel samengesteld met betrouwbare en ongebruikelijke oplossingen. We hebben deze methoden getest op lastige iOS-apparaten en hebben succes gevonden. Het beste van deze oplossingen is dat ze uw privacy niet prijsgeven of in gevaar brengen. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de oplossingen om het Apple ID-verificatieprobleem aan te pakken. Trouwens, als je iPhone is uitgeschakeld, klik om het nu te repareren. En ook uitzoeken kan iRemover Omzeil Apple ID hier. Oplossing 1: verwijder Apple ID en wachtwoord met iMyFone LockWiper De meest effectieve, betrouwbare en handige methode om dit probleem aan te pakken is iMyFone LockWiper. Met deze methode kunt u het hoogste succespercentage verwachten en uw apparaat weer in de werkmodus brengen.

  1. Afvallen door geen frisdrank te drunken monkey
  2. Mijn kat trekt haar haren uic.fr

Foto voor in de keuken, 2024