Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Iphone Se 2 Prijs Nederland

September 15, 2021
tp-link-tl-wa855re-handleiding

De iPhone SE 2020 heeft een enkele camera van 12-megapixel, waarmee je portretfoto's kunt maken van personen. De 7-megapixel frontcamera is ook geschikt voor portretfoto's van mensen, maar de camera herkent geen dieren en andere niet-menselijke objecten. Met de achterste camera kun je 4K-video's tot 60 frames per seconde opnemen. Ook ondersteunt het videofilmen de QuickTake-functie. Daarmee kun je vanuit de fotostand een video maken door de sluiterknop op het scherm ingedrukt te houden. Andere dingen om te weten is dat de nieuwe iPhone SE ondersteuning biedt voor Wi-Fi 6 en ook de Express-ov-kaart wordt ondersteund. Daarmee kan de iPhone op de achtergrond een geschikte OV-kaart vanuit Apple Pay tonen. Dit geeft ook goede hoop voor CarKey, omdat NFC ook op de achtergrond geactiveerd kan worden. Deze tweede generatie iPhone SE ondersteunt daarnaast ook dualsim. Dat betekent dat je de ingebouwde eSIM kunt gebruiken naast de normale fysieke simkaart van je provider. Het is daarmee voor het eerst dat de dualsim-functie van de iPhone beschikbaar is op een compacter Touch ID-toestel.

Iphone se 2 prijs nederlands dutch

Zo is het formaat en het scherm hetzelfde als bij de iPhone 8, maar is de processor binnenin gelijk aan die van de iPhone 11-serie. Dit laatste is erg belangrijk, want een nieuwere processor betekent ook dat je veel langer updates krijgt. Dit zijn de belangrijkste specs van de iPhone SE 2020 op een rijtje: Scherm: 4, 7-inch Retina HD-display (LCD) 1334 x 750 pixels met pixeldichtheid van 326 ppi True Tone en brede kleurweergave (P3) Maximale helderheid van 625 nits Vingerafdrukbestendige coating Ondersteuning voor Haptic Touch, géén 3D Touch Chip en draadloos: A13 Bionic-chip Neural Engine van de 3e generatie Wi-Fi 6 Bluetooth 5.

iphone se 2 prijs nederland nederlands

Iphone se 2 prijs nederland for sale

  • Iphone se 2 prijs nederland e
  • Iphone se 2 prijs nederland op
  • Remco Campert - Het leven is vurrukkulluk
  • Frans bauer heb je even voor mis en avant par film
  • Iphone se 2 prijs nederland met
  • Nieuwe van der valk hotels
  • Wat kost knippen en verven bij de kapper
  • Wat bevriest sneller warm of koud water cooler

Alles over de iPhone SE 2020 De iPhone SE 2020 is vanwege de betaalbare prijs een interessant model voor heel veel mensen. Het is de opvolger van de iPhone 8 die daarom bij Apple uit het assortiment verdwenen is. Qua uiterlijk lijkt de iPhone SE 2020 sterk op dit toestel, maar hij is helemaal bij de tijd dankzij verbeteringen in de processor en camera. Alles over de prijs van de iPhone SE 2020, de nieuwe functies en meer lees je hier! In het kort Releasedatum Prijs Specs Functies iPhone SE 2020 in het kort Dit zijn de belangrijkste iPhone SE specs: 4, 7-inch Retina-display, hetzelfde scherm als de iPhone 8 Hetzelfde design als de iPhone 8 met glazen achterkant, geschikt voor draadloos opladen Prijs vanaf €489 Nieuwe snelle A13-chip, dezelfde chip als in de 2019 iPhones Verbeterde enkele camera Thuisknop met Touch ID Drie kleuren: zwart, wit en rood Opslag: 64GB, 128GB en 256GB Het gaat hier in feite om de tweede generatie van de iPhone SE. Apple bracht eerder al een toestel onder dezelfde naam uit, die gebaseerd was op de iPhone 5-serie.

Het gaat om een Retina-display van 4, 7-inch met ondersteuning voor True Tone. De scherm kleurt dus mee met het omgevingslicht. Je bedient de iPhone met de thuisknop en ontgrendelen en verifiëren doe je met Touch ID. Het is dus een traditionele iPhone met homeknop onder het scherm, waardoor de prijs laag kan blijven. De behuizing is van aluminium en de achterkant van glas, zodat hij geschikt is voor draadloos opladen. Het Apple-logo is gecentreerd, net als bij de meest recente 2019 iPhones. Het scherm werkt wel met Haptic Touch, waarbij je je vinger even op het scherm legt om functies te activeren. Ook ondersteunt het display het afspelen van Dolby Vision en HDR10-content. De nieuwe iPhone SE heeft een A13-chip met Neural Engine, voor krachtige prestaties. Dit is dezelfde chip als in de iPhone 11, waardoor je zonder moeite de meest krachtige apps en games kan gebruiken. Een U1-chip zoals in de iPhone 11-serie ontbreekt. Ondersteuning voor 5G is ook niet beschikbaar, want zit alleen in de iPhone 12-serie van najaar 2020 en nieuwere modellen.

  1. Goedkope samsung telefoon zonder abonnement
  2. Welke nl eten en drinken

Foto voor in de keuken, 2024