Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Hoe Hoort Een Vagina Te Ruiken

September 15, 2021
steiger-voor-schuin-dak-huren
  1. Hoe hoort de vulva te ruiken? - NPO 1 interview Radar radio - Roosevelt Kliniek
  2. Zo zorg je dat jouw vagina lekkerder ruikt
  3. Daar zit een luchtje aan: 5 veelvoorkomende vaginageuren - &C
  4. 8 tips om vervelende geurtjes aan je vagina tegen te gaan
  5. Hoe hoort jouw vulva te ruiken? - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS

Hoe hoort de vulva te ruiken? – NPO 1 interview Radar radio Geplaatst: op 19 juli 2017 Radio Radar – NPO Radio 1 In dit radio programma wordt besproken of producten daadwerkelijk doen wat de verpakking aangeeft. Deze keer is Radar Radio in gesprek met gynaecoloog Bram ter Harmsel van de Roosevelt Kliniek. Het gesprek gaat over hoe de vulva hoort te ruiken en wat te doen bij afwijkende geuren. De vraag hierbij is of geurbeschermers eigenlijk wel goed zijn voor de vagina? Wilt u meer weten? Luister hieronder dan naar het radio-interview van Radar Radio of neem direct contact op met de Roosevelt Kliniek. Wat is een neutrale geur? Dit is een discutabel onderwerp. Er is geen vaste geur hoe een vulva hoort te ruiken. Vanzelfsprekend is een zo prettig mogelijke geur gewenst. De geur van de vulva wordt bepaald door meerdere factoren. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Wat u op een dag eet is van invloed op heel uw lichaamsgeur. Maar ook de bacteriën en schimmels die zorgen voor een gezonde vaginale flora.

Hoe hoort de vulva te ruiken? - NPO 1 interview Radar radio - Roosevelt Kliniek

Afscheiding is de witgelige vloeistof die uit de vagina komt als je niet ongesteld bent. Afscheiding is normaal en heel belangrijk. Afscheiding houdt namelijk je vagina van binnen schoon. Afscheiding kan wel een beetje gaan ruiken als het opdroogt tussen je schaamlippen of in je ondergoed. Maar als jij goed voor jezelf zorgt, blijven ook je schaamlippen schoon en ga je niet ruiken. 10 tips: Hoe houd je je vulva en vagina gezond en schoon? Draag elke dag schoon ondergoed. Je slipje kan een beetje gaan ruiken als je dat lang draagt. Dat komt doordat er afscheiding uit je vagina in komt te zitten. Afscheiding is normaal en gezond. Maar doe je onderbroek na een dag in de was. Gebruik katoenen ondergoed zonder inlegkruisje. Van synthetisch ondergoed en van inlegkruisjes ga je meer zweten en kan je vagina gaan irriteren. Daardoor krijg je meer afscheiding en gaat je vulva ruiken. Was je schaamlippen met lauw water, maar niet met zeep. Ook geen vaginale zeep. Gebruik je zeep om je schaamlippen te wassen, dan raakt de zuurgraad van de vagina verstoord.

Zo zorg je dat jouw vagina lekkerder ruikt

Daar zit een luchtje aan: 5 veelvoorkomende vaginageuren - &C

8 tips om vervelende geurtjes aan je vagina tegen te gaan

Op zich is het helemaal niet raar als uw vagina wat zurig ruikt, dat is zelfs heel normaal. Wanneer de vagina flora niet in balans is, kan het anders gaan ruiken. Als vrouw bent u gewend aan uw lichaamsgeur. Wanneer deze afwijkend is zal dit door uzelf snel opgemerkt worden. Raadpleeg uw huisarts om na te gaan of er mogelijk sprake kan zijn van een bacteriële infectie die deze geur veroorzaakt. Om vervolgens te kijken hoe deze infectie te behandelen is. Hebben vrouwen eigenlijk wel een geurbeschermer nodig? Er is vaak een reden voor de afwijkende geur. Het is dan van belang om op zoek te gaan naar de daadwerkelijke oorzaak en dat te behandelen. Door alleen de geur te maskeren wordt niet het "probleem" opgelost. Zo biedt het neutraliseren van de geur met strips slechts in enkele gevallen een tijdelijke oplossing. Heeft u vragen na het beluisteren van het radio interview? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen met het volgende telefoonnummer: 088 – 235 33 80. Wij helpen u graag verder.

Hoe hoort jouw vulva te ruiken? - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS

Het zou dan best eens kunnen zijn dat je een infectie hebt opgelopen en dat dat de reden van de sterke geur is. Naar de dokter met een dergelijke klacht staat misschien niet heel hoog op je verlanglijstje, maar bedenk wel dat een infectie alleen maar erger kan worden als je er niets tegen doet. 2. Wassen? Grondig wassen als je vagina stinkt? Een goed idee, maar zoals we eerder al zeiden is het verstandig dit alleen met water te doen. Vergeet dus alle reclame voor producten voor een schone en geurvrije vagina: aan water heeft ze meer dan genoeg. Sterker nog, zulke producten (denk aan vaginale douches of reinigingsdoekjes) kunnen de PH-waarde alleen maar uit balans brengen. En zoals we eerder zeiden: wees een beetje lief voor je vagina. Stinkt ze een beetje en wil je het wassen? Doe dit dan voorzichtig en zeker niet met te heet water. 3. Broeien Op warme dagen kan het extra broeien in je onderbroekje en kan het dus ook dat je vagina stinkt. Daarom is het altijd aan te raden om katoenen ondergoed te dragen, zeker als het warm weer is.

  1. Huis Anubis - De Legende Van Het Spooktheater - Goedkope tv-series dvd kopen op BESLIST.nl
  2. Minst betrouwbare auto's en de meest betrouwbare van 2019 - TopGear
  3. Welke diepvries vis is gezond 19
  4. Hoe kan ik kpn fon verwijderen
  5. Om de hoeveel jaar huis schilderen

Zet desnoods een alarm op je telefoon. Je kunt er namelijk niet alleen een stinkende vagina van krijgen, maar je hebt ook kans op nare ziektes. 6. Stress less Wist je dat als je vagina stinkt, dit ook met stress te maken kan hebben? Door stress kunnen je hormonen uit balans raken en dit kan zorgen voor extra geuren in je onderbroek. Bedenk dus goed wat jou zo gestrest maakt en ga dit te lijf. 7. Wc-regels Veeg je vagina voorzichtig na het plassen. Veeg ook niet te ver van achteren naar voren. Zo vergroot je de kans dat je bacteriën van je anus afveegt op je vagina, zie puntje vier. Deppen werkt beter en anders liever van voren naar achteren vegen. 8. Water Waar is water eigenlijk niet goed voor? Ook als je niet wilt dat je vagina stinkt is het belangrijk dat je goed blijft hydrateren. De reinigende kwaliteiten van water zorgen ervoor dat je vagina ook 'schoon' blijft. Dan nog even dit... We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar wat anderen je ook wijs maken: een vagina is nou eenmaal geen lichaamsdeel dat naar bloemetjes hoort te ruiken.

Menstruatiebloed kan een sterke geur hebben en ervoor zorgen dat het down there net even wat anders ruikt. Tijdens je menstruatie zal je vagina een koperlucht of metaallucht afgeven en dat is niet zo gek want het bloed dat vrijkomt zit namelijk vol met bacteriën, slijm en weefsel. Zolang je tijdig je maandverband of tampon verwisselt, is er niks aan de hand. 3. Muffig Het is niet de bedoeling dat je vagina naar rozen ruikt, dus een muffe geur is helemaal niet raar. Mocht het net iets muffer ruiken dan normaal, maak je dan geen zorgen. Een tripje naar de huisarts is onnodig want dit komt door al het zweet wat zich gedurende dag in je broek heeft verzameld. Na veel lichamelijke inspanning kan het zijn dat vagina een sterke geur afgeeft. Bijvoorbeeld na het sporten of na de seks. Ook strakke kleding kan voor een zweetlucht zorgen. Ga niet als een bezetene lopen schoonmaken, want je vagina reinigt zichzelf. 4. Iets doods Er is geen andere manier om deze geur te omschrijven. Het klinkt misschien ietwat goor, maar als je bij het uitdoen van je broek meteen je neus dichtknijpt, kan het zijn dat je vergeten bent om je tampon (op tijd) eruit te halen.

Foto voor in de keuken, 2024