Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Hbo Op Samsung Smart Tv

September 15, 2021
steden-te-bezoeken-in-belgie

#4 Via de HBO GO site inloggen (icoon rechtsboven). Eventueel registreren als je dat nog niet gedaan hebt. Links bij menu op icoon instellingen klikken. Daar zag ik de pincode van Samsung Smart TV staan. Bij mij werkt deze app op mijn TV prima. Het is een absolute aanwinst #5 Hey Claudio, perfect! Kan ik eindelijk dat brakke on demand er af gooien. :applause: Dank je wel!

Sommige eigenaren van Samsung smart-tv's kunnen de nieuwste HBO Max-update - NL Atsit

niet installeren of laden Snel en toegankelijk internet voor thuis, samen met de prijsdaling voor platforms voor het streamen van inhoud die wordt gevoed door concurrentie, heeft het voor veel gebruikers bevorderlijk gemaakt om in het geheel te komen rage op het gebied van contentstreaming. Netflix, Hulu, Prime Video's zijn slechts enkele van de populaire services die we tegenwoordig hebben, services die de beste inhoud hosten, origineel of anderszins. Deze services zijn vaak beschikbaar op verschillende platforms en HBO Max is beschikbaar op bijna elk smart device dat er is, op voorwaarde dat je je natuurlijk in een ondersteunde regio bevindt. Nu komt aan het licht dat een deel van de gebruikers van HBO Max problemen heeft met de streaming-app op hun Samsung Smart TV's. Wat is er mis met @hbomax? Ik krijg steeds deze schermen op mijn tv, maar er gebeurt niets als ik erop klik. Het gaat maar rond en rond in een cirkel. iPhone-app werkt prima. Dit is alleen televisie. Kan ik een beetje hulp krijgen alstublieft?

— Sält Līfe (@GHOST_LETTERS) 7 juli 2021 Volgens de getroffen gebruikers, na de recente update van de HBO Max-app voor Samsung Smart TV, de app wordt niet rechtstreeks geladen of de tv's werken de app helemaal niet bij. HBOMax-app werkte prima tot vanavond, toen ik hem probeerde uit te voeren zoals altijd op mijn (Samsung) TV; Ik kreeg het schermbericht dat het tijd was om de nieuwste app-update voor HBOMax te downloaden en dat ik het leuk zou vinden. Ik had geen andere keuze dan op OK te klikken op de knop Downloaden voor deze nieuwste beste HBOMax-app-update. Het kon de update niet voltooien, omdat er onvoldoende ruimte was. Mijn TV is pas 3 jaar oud, een Samsung Smart TV. Bron @hbomax Mijn Samsung TV wil de nieuwe app niet downloaden!! Waarom. Bron @hbomax, je ondermaatse app wordt sowieso, na de update van vandaag, niet geladen op mijn Samsung TV. Bron Uit de klachten van gebruikers blijkt dat de genoemde recente update van de HBO Max-app voor de Samsung Smart TV de oorzaak is van dit probleem.

HBO Go laadt niet op samsung smart tv. | KPN Community

Goedenavond @MartinDe, Martine, Het omzetten van de taal naar Nederlands heeft geen zin. Alleen het wijzigen van de 'localset' (landcode) is een mogelijkheid. Dit is als gebruiker niet mogelijk, want het moet in een speciaal menu gebeuren. Dit menu is alleen bedoeld voor monteurs. Gevaarlijk om hierzelf in te gaan sleutelen. De Model Code zal niet eindigen op XXN (Benelux model). Zie de sticker op de achterzijde. Het app aanbod is beperkt voor een niet Benelux model. App aanbieders kunnen namelijk op verschillende manieren een app aanbieden; op regio, dus de fysieke locatie waar de tv staat, en op Model Code. Als je een tv in Nederland had gekocht (XXN), dan was dit weer 'grijze import' of parallel-import. Kortom, e. e. a. is helaas niet mogelijk.. Groet, Dick I don't know everything. Just trying to help.

Hoe kan ik HBO Max bekijken op Samsung Smart TV – The Streamable

hoe oud is een kat in kattenjaren hoeveel vulling nodig voor zitzak

HBO app op Samsung Smart TV | Ziggo Gebruikersforum

Winkelmandje Webmail Vraag 4 jaar geleden 16 oktober 2016 5 reacties 1739 keer bekeken Ik heb hbo bij mijn pakket. Ik kan al kijken op mobiel en computer via hbo maar wil dit ook graag op mijn tv. Daar moet ik de pincode van mijn tv invoeren, die van KPN. Hij geeft aan dat de pincode onjuist is... Wie kan mij helpen? Ik wil heel graag hbo gebruiken op de tv. :8 Ik neem aan dat je weet dat HBO vanaf 1 januari niet meer beschikbaar zal zijn in Nederland. Be positive, avoid negativity, enjoy life and stay healthy! Like Quote [quote=wjb]Ik neem aan dat je weet dat HBO vanaf 1 januari niet meer beschikbaar zal zijn in Nederland. /quote Dat is niet mijn niet echt een antwoord. Dat klopt, maar ik vraag me dan af of het nog zin heeft om voor ruim twee maanden die HBO GO app nog op jouw (waarschijnlijk) Samsung Smart TV te activeren. Ondersteunt de HBO GO app ook Chromecast? Welkom Patrick! De pincode heb je alleen nodig voor het koppelen van jouw KPN-abonnement aan een HBO Go abonnement. Daarna log je in met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

steakhouse pizzeria oost eerste oosterparkstraat amsterdam
  1. Gefeliciteerd 60 jaar man humor
  2. Biologisch afbreekbare afvalzakken 10 liter in 1
  3. HBO app op Samsung Smart TV | Ziggo Gebruikersforum
  4. Concert ilse de lange heerlen 2020
  5. Golfbaan het rijk van nijmegen groesbeek
  6. Peter teitler lessen in orde samenvatting 7
  7. Wat gebeurt er op goede vrijdag
  8. Hoe laat is de lidl open
  9. Wat maakt een prentenboek goed
  10. Waar vind ik mijn ip adres proximus
  1. Wat telt mee voor pensioen
  2. Dierenspeciaalzaak alphen aan den rijn
  3. Gemiddeld waterverbruik gezin 4 personen per dag
  4. Piet van den eynde fotografie van
  5. Hoeveel km fietsen per jaar 10

Foto voor in de keuken, 2024