Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Naar De Huisarts Met Psychische Klachten

September 15, 2021
einde-van-de-wereld-2014

Vermoed je dat je met een psychisch probleem kampt? Neem dan liefst eerst contact op met je huisarts. Hij of zij kent jou immers het beste en heeft een goed zicht op jouw achtergrond en voorgeschiedenis. Als je huisarts je doorverwijst, krijgt hij of zij later ook informatie over je behandeling. Dat voorkomt dat die informatie versnipperd geraakt. Je huisarts kan samen met jou de klachten bekijken, zelf een behandelingsvoorstel doen of je doorverwijzen naar een geschikte hulpverlener of instelling. Een aantal huisartsengroepspraktijken en wijkgezondheidscentra beschikt ook over een psycholoog waarbij je terecht kan voor (een eerste) psychologische begeleiding.

GGZ Standaarden

Het boek staat onder redactie van prof. dr. Henriëtte van der Horst, hoogleraar huisartsgeneeskunde en ouderengeneeskunde en prof. Jim van Os, hoogleraar psychiatrie.

Wat zijn de vooruitzichten? Je kunt het gesprek met je huisarts opnemen zodat je het thuis op je gemak terug kunt luisteren, bijvoorbeeld via je telefoon. Geef dit vooraf aan. Zie de Handreiking patiëntengesprek opnemen. Geef informatie over de samenstelling van je familie of dat van je naaste. Vertel wat de gevolgen zijn van de psychische klachten voor mensen in de thuissituatie zoals een partner, ouders, kinderen of broers en zussen. Waar maak je je zorgen over? Meer informatie voor naasten vind je bij Als je naaste psychische klachten heeft. Tips om je voor te bereiden Maak vooraf een lijst met vragen. Daarmee voorkom je dat je belangrijke vragen vergeet te stellen. (Gebruik deze tips als patiënt of deze tips als naaste. ) Als je medicatie gebruikt neem deze mee, zodat de huisarts actuele informatie hierover heeft. Dat geldt ook voor vitaminen of voedingssupplementen: deze kunnen invloed hebben op bepaalde medicatie. Bedenk of je iemand mee wilt nemen naar het (eerste) consult. Dit kan een familielid of naaste zijn, of iemand anders die je vertrouwt.

Ambulance - Haaglanden Nederland > Haaglanden > Den Haag Thursday 00:23 26 August 2021 A1 EP Zuid-Holland - Den Haag - Den Haag P2000 oproep voor: Ambulance 15-107 GGD Den Haag Capcodes: 1520007 App Deze melding ook op je iPhone of iPod Touch? Download de app. Of op je iPad? Download de app.

GGZ Standaarden

De huisarts is vaak een eerste zorgverlener waar je naartoe gaat als je psychische klachten ervaart. Voor patiënten en hun familie en naasten is passende hulp en ondersteuning van de huisarts dan ook van groot belang. Maar waar vind je vervolgens aanvullende informatie als patiënt of als naaste? Met deze vragen in gedachten hebben we op onze website een speciale themasite 'Naar de huisarts' gemaakt:. De informatie op deze site is handig voor patiënten en hun naasten, maar óók voor huisartsen en POH GGz. De pagina biedt veel aanknopingspunten en praktische tips om patiënten snel in contact te brengen met zelfmanagementtools en cliënten- en familieorganisaties voor bijvoorbeeld lotgenoten-contact en ondersteuning. Wat vind je zoal op de site 'Naar de huisarts'? • Uitgebreide informatie over ziektebeelden • Verwijzing naar cliëntenorganisaties voor informatie, zelfhulp en lotgenotencontact • Tips om klachten te verlichten, bijv. via eHealth • Tips voor herstel en ondersteuning • Informatie over medicijnen bij psychische klachten • Wat te doen bij een crisissituatie • Hulp bij jou in de buurt (via de MIND-Atlas) Voor familie en naasten Een psychische klacht treft meestal niet alleen de patiënt, maar heeft ook gevolgen voor zijn of haar familie en naasten.

  1. Veldhuis & Kemper - Lang Verhaal Kort
  2. B1 WZ C03 ICU / Lijnbaan SGRAVH : 15107 | Den Haag | Ambulance | P2000
  3. Annie mg schmidt prijs 2018
  4. Naar de huisarts met psychische klachten 10
  5. Naar de huisarts met psychische klachten op

Ambulance - Haaglanden Nederland > Haaglanden > Den Haag Wednesday 11:17 25 August 2021 A2 Wesselsstraat SGRAVH: 15127 Zuid-Holland - Den Haag - 2572 - Wesselsstraat, Den Haag P2000 oproep voor: Ambulance 15-127 Witte Kruis 1520999 Capcodes: 1520027 App Deze melding ook op je iPhone of iPod Touch? Download de app. Of op je iPad? Download de app.

20:07 Ambulance Den Haag krijgt verzoek tot contact opnemen Graag kort contact MKA - Den Haag

'Naar de huisarts' biedt familie en naasten o. a. : Tips om zo goed mogelijk om te kunnen gaan met de situatie van een vader, moeder, kind of partner met psychische problemen Verwijzingen naar andere handige sites met informatie en ondersteuning, zoals bijv. naar familieorganisaties Adviezen over hoe je als mantelzorger overbelasting kunt herkennen / voorkomen Tips om je sociale netwerk om steun te vragen. Voor huisartsen en POH GGz Als zorgverlener wil je zoveel mogelijk doen om je patiënten snel en doeltreffend zorg te bieden en ze op weg te helpen naar ondersteuning en herstel. De MIND-site 'Naar de huisarts' biedt veel relevante informatie vanuit cliënt- en familieperspectief; heel herkenbaar voor patiënten en hun naasten. Dus is het raadzaam hen te wijzen op het gemak van de op de site aanwezige: praktische zelfhulptools achtergrondinformatie voor patiënten over het gebruik van medicatie voor psychische klachten mogelijkheden voor ondersteuning bij mantelzorgtaken (Zo staat er bijvoorbeeld bij het onderdeel 'Aandacht voor thuis' gerichte informatie om overbelasting te voorkomen) link naar een overzicht van alle cliënten- en familieorganisaties, herstelacademies en zelfregiecentra in Nederland:

Dit boek is geschreven voor huisartsen die samen met de praktijkondersteuner GGZ mensen met psychische problemen behandelen en begeleiden. Het boek biedt hen handvatten voor diagnostiek, behandeling en verwijzing. De auteurs illustreren dit aan de hand van uitgewerkte casuïstiek. In het eerste deel van De dokter en de patiënt met psychische problemen staan de belangrijkste ontwikkelingen in de GGZ beschreven. Daarbij formuleren de auteurs de algemene uitgangspunten voor diagnostiek bij mensen met psychische klachten en problemen. In het boek komen ook de 'nieuwe GGZ' en de herstelbeweging en de ontwikkelingen op het gebied van E-mental health aan de orde. In het tweede deel leest u over veelvoorkomende psychische klachten en problemen bij patiënten. Hier worden huisartsen vrijwel dagelijks mee geconfronteerd. In deze hoofdstukken bieden huisartsen en psychiaters een aantal handvatten voor diagnostiek, behandeling en verwijzing. Verschillende huisartsen en psychiaters hebben meegewerkt aan De dokter en de patiënt met psychische problemen.

naar de huisarts met psychische klachten het naar de huisarts met psychische klachten video naar de huisarts met psychische klachten op
  1. Huizen te koop cadzand nederland van
  2. Hond met artrose wanneer is het genoeg
  3. Positieve en negatieve symptomen psychose belgique
  4. Actuele rente aflossingsvrije hypotheek abn amro

Foto voor in de keuken, 2024