Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Hoe Maak Ik Een Poncho

September 15, 2021
verschil-transcendente-meditatie-en-mindfulness

Soms heb je bescherming tegen regen nodig, maar heb je geen regenjas. Maar in een mum van tijd, als je een standaard keukenafvalzak hebt, kun je bescherming tegen de elementen creëren. Stappen 1 Zoek een vuilniszak. Bij voorkeur een grote dikke. Het zou genoeg moeten zijn om je romp te bedekken 2 Gebruik je handen, een mes of een schaar om een ​​gat in de middelste naad voor je hoofd te maken. 3 Steek je hoofd naar voren om te zien of je het goed hebt gedaan. Als je het goed hebt gedaan, zou je je hoofd er gewoon doorheen moeten kunnen steken. 4 Trek je hoofd uit en maak twee armsgaten aan beide kanten van de onderste naad. 5 Je kunt deze poncho met je hoofd helemaal door het gat dragen, of gewoon om je gezicht heen om je hoofd te beschermen.

DIY - poncho maken, makkelijk, snel en niet duur - YouTube

DIY - poncho maken, makkelijk, snel en niet duur - YouTube

  1. Hoe maak ik een ponchon
  2. Hoe maak ik een poncho model
  3. Wat kan je doen tegen krentenbaard
  4. Hoe maak ik een poncho op
  5. Hoe maak je een vuilniszak Poncho 5 stappen (met foto's) | Antwoorden op al uw "Hoe?"
  6. Hoe maak ik een poncho video

In dit voorbeeld heb ik Olympia van Lana grossa g ebruikt. Een dik, wollen wintergaren dat gebreid wordt op naalden 10. In stap 2 leg ik uit hoe je de rechthoeken aan elkaar naait. Een poncho breien: stap 2 Als je de twee rechthoeken hebt gebreid, moet de poncho in elkaar gezet worden. Leg hiervoor het ene deel met de korte kant tegen de lange kant van het tweede deel. Naai het korte deel aan het lange deel. Nu ziet het er als volgt uit: Vouw nu van het deel dat je met de korte kant aan het tweede deel hebt genaaid, de lange kant naar binnen. Vouw ook de korte kant naar binnen. Nu ziet het er zo uit: Naai nu deze kanten aan elkaar. Klaar! Zo simpel is het. Een poncho breien: stap 3 Het is ook leuk om franjes aan je poncho te maken. Dit gaat als volgt: Bepaal hoe lang je de franjes wilt hebben. Ongeveer 15cm is gebruikelijk. Maak van karton een malletje: knip een rechthoekje van de afmeting van de franje. Dus in dit geval: 15cm, de andere kant maakt niet uit. Wikkel garen om je kartonnen malletje.

Heb jij ook zo'n zin in een poncho breien? Maar weet je niet hoe je dat moet doen? Lees dan snel door, ik leer je in deze blog hoe je zelf snel en gemakkelijk een poncho kunt breien! Je hebt er geen patroon voor nodig, want de basis van een poncho zijn twee rechthoekige gebreide lappen. Het uiterlijk van de poncho wordt bepaald door het garen dat je gebruikt en de steken die je erin verwerkt. Een poncho breien: stap 1 De basis van een poncho zijn twee rechthoeken. Er is geen onderscheid in maten, de afmeting van de twee rechthoeken is ongeveer 42cm (de breedte) en 76cm (lengte). Als je de poncho groter wilt, bijvoorbeeld 45cm, dan moet de lengte ook 3cm langer worden. Dat wordt dan dus 79cm. Nu je weet wat de basis is, kun je zelf variëren in uiterlijk van de poncho. Voor de zomer kun je een katoenen garen gebruiken en een mooie steek gebruiken. Of een mohair garen met een ajourpatroontje. Hierdoor krijgt de poncho een heel luchtig uiterlijk. Ook is het mooi om kabels in te breien, waardoor de poncho er stoer uit ziet.

Heb je het X-silhouet of het I-silhouet: snoer de poncho eens in met een elastische riem. Poncho's en Capes. Wil je er een breien of haken neem dan ook een kijkje op mijn bord Knit en crochet

Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Hoe maak ik een poncho al

Knip aan één kant de draden door. Je hebt nu draden van 2x de lengte van de franje. Pak steeds zoveel draden als de franje dik moet worden. Als je bijvoorbeeld 3 draden pakt, krijg je een franje van 6 draden dik. Neem een haaknaald en steek deze door de rand van de poncho. Trek de draden voor de franje met de haaknaald door de rand. Niet helemaal doortrekken!. Haal nu de uiteinden van de draden door het lusje. Herhaal dit tot je helemaal rond de poncho bent gegaan. Deel op je Twitter: Ik heb op @breiclubnl geleerd hoe je een poncho kan breien in 3 simpele stappen! Heb je ook een poncho gemaakt? Laat het ons weten! Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers.

hoe maak ik een poncho - Google zoeken | Poncho, Hoed gehaakt, Breien en haken

Nu de dagen koud beginnen is een extra laagje in de vorm van een poncho welkom. Een paar redenen om de poncho te omarmen, maar ook tips waarop je kunt letten als je een poncho wilt kopen. Zo draag je een poncho voor je bodytype. Een poncho is een kledingstuk dat nooit uit de mode gaat. Ook deze herfst zie je ze opnieuw, al moeten ze volgens de laatste trends extra groot zijn. Als je niet tot de lange vrouwen behoort laat je die trend aan je voorbij gaan. Om je over de streep te trekken: Een poncho geeft een trendy touch aan je kleding. Zo kun je met weinig inspanning/kosten je kleding up-daten. Een poncho is een accessoire dat jaren mee gaat. Een poncho is super comfortabel, met name als je kiest voor een dunne wollen (cashmere) variant. Een poncho kun je zowel buitenshuis als binnenshuis dragen. Juist nu, als het 's ochtends nog te fris is om alleen in je blazer naar je werk te gaan, is een poncho de ideale warmhouder. Zo draag je een poncho voor je bodytype: Hoe volumineuzer de poncho hoe slanker het kledingstuk moet zijn dat je eronder draagt: een slanke broek, een recht rokje of een simpel jurkje.

Lees mijn stijltips over volume. Hoe opvallender de poncho in kleur en dessin, hoe simpeler de kleding die je eronder draagt. De 'ruit' is deze winter helemaal terug. Ruiten staan goed bij vrouwen met een wat rechter lichaamssilhouet. Heb je het A-silhouet of een volslank X- silhouet laat deze trend aan je voorbij gaan. Wil je langer en slanker lijken draag de poncho dan zo, dat er verticale en lange diagonale lijnen ontstaan. En pas op voor een horizontale lijn die je voor het oog in tweeën knipt. Dit laatste voorkom je door monochrome kleurencombinaties te maken. Ben je een korte vrouw probeer een kleinere poncho te vinden of maak hem zelf van een dunne wollen stof. Je kunt natuurlijk ook een poncho breien of haken. Vrouwen met – ten opzichte van hun heupen – smalle schouders dragen de poncho zo horizontaal mogelijk of kiezen beter voor een brede sjaal (zie afb. ). Middellange en lange vrouwen met het O-silhouet staat deze poncho met bies goed (zie afb). De zwarte bies verlengt het bovenlichaam en onttrekt de buik aan het oog.

  1. Bloemen zaaien in de volle grand public

Foto voor in de keuken, 2024