Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Ziggo Account Instellen Op Ipad

September 15, 2021
einde-van-de-wereld-2014

Zorg dat de volgende gegevens goed staan: Gebruik SSL Encryptie: STARTTLS; TLS; SSL; GEEN Serverpoort: 587 8 Kies 'Gereed' rechtsbovenin en start de mailprogramma opnieuw op om de instellingen te activeren. Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de mail app om uw account te gebruiken. Meepraten? Dat kan! Vraag andere mensen om advies! Wij hebben alle applicaties voor de Apple iOS nogmaals vermeld gekoppeld aan Ziggo email instellen Wij hebben alle aanbieders direct voor je gekoppeld aan alle applicaties op een Apple iOS.

Ziggo account instellen op ipad

1 Open 'Instellingen', klik op 'Mail', Klik op 'Accounts' en klik onderaan op 'Nieuwe Account'. Klik op Ziggo als deze in het overzicht staat, of klik op 'Andere' Nu krijg je een overzicht om jouw email in te stellen. 2 Kies 'Voeg mail account toe' en vul de volgende gegevens in: Naam: Jouw eigen naam Email: Jouw email Wachtwoord: Jouw wachtwoord Beschrijving: Een persoonlijke beschrijving (Mag leeg zijn) 3 Kies POP3 en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in: Hostname: Gebruikersnaam: Jouw email 4 Vul bij 'Server uitgaande post' onderstaande gegevens in en kies voor 'volgende': 5 Zorg dat 'Email' is aangevinkt en klik op 'bewaar'. Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan. 6 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens': Gebruik SSL Encryptie: TLS;SSL Authenticatie: gebruikersnaam/wachtwoord Serverpoort: 995 7 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op de door jou ingevulde server.

Ziggo account instellen op ipad 2

ziggo account instellen op ipad 6

Ziggo account instellen op ipad pro

Uw email account is nu opgeslagen. In de volgende stappen checken we of alle instellingen goed staan. 6 Klik op uw zojuist aangemaakte email-adres en kies 'Geavanceerd'. Zorg dat de volgende gegevens goed staan onder 'Inkomende gegevens': Gebruik SSL: aan Authenticatie: wachtwoord Serverpoort: 993 7 Ga terug naar het vorige scherm en klik onder 'Uitgaande gegevens' op. Zorg dat de volgende gegevens goed staan: Serverpoort: 587 8 Kies 'Gereed' rechtsbovenin en start de iPhone opnieuw op om de instellingen te activeren. Gefeliciteerd, uw account is nu ingesteld. Open de mail app om uw account te gebruiken. Heb je een vraag over het instellen van email op je iPhone of denk je dat je een andere Ziggo kunt helpen? Laat hier onder een bericht achter!

Ziggo account instellen op ipad 11

E-mailwachtwoord vergeten? Ga dan naar en login met je Mijn Ziggo gegevens om een nieuw e-mailwachtwoord aan te maken. Dat werkt wel al je maar poort 587 aanhoud.

  1. Ziggo account instellen op ipad 2
  2. Ziggo account instellen op ipad
  3. Ziggo account instellen op ipad 4
  4. Ziggo account instellen op ipad os

Foto voor in de keuken, 2024