Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Logitech M570 Draadloze Trackball Muis

September 15, 2021
einde-van-de-wereld-2014

De handgemaakte vorm van de MX ERGO zorgt voor volledige handpalmondersteuning, terwijl het zachte rubber een comfortabele grip biedt. MEER CONTROLE EN PRECISIE Dankzij de eenvoudige duimbediening profiteert u voortaan van uitstekende tracking en nauwkeurigheid tijdens uw dagelijkse routine. Met de knop voor precisiemodus (dpi) kunt u naadloos schakelen tussen de modi voor nauwkeurige en snelle tracking. WERKT OVERAL WAAR U WERKT Aangezien u uw hand niet hoeft te bewegen, is MX ERGO ideaal voor kleine werkplekken en volle bureaus. Bovendien kunt u vloeiend tracken op elk oppervlak. Haal het maximale uit uw trackball, waar u ook werkt. PRECISIESCROLWIEL MET KANTELING Werk sneller dankzij snelle toegang tot sneltoetsen. Het precisiescrolwiel biedt horizontaal scrollen en een handige middenklik. WERK SNELLER MET APP-SPECIFIEKE AANPASSINGEN MX Ergo is volledig aanpasbaar voor elke app die u gebruikt en u werkt sneller met vooraf gedefinieerde app-specifieke profielen* in Adobe Photoshop ®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome™, Safari en Microsoft Word ®, Excel ® en PowerPoint ®.

Logitech m570 draadloze trackball mois de grossesse

Met deze muizen werk je makkelijker en sneller Vergelijk alternatief Slim combineren Bundel met Bundel met accessoire. 182, 94 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis Tooltip 62, 99 Bundel met accessoire 172, 95 Tooltip

De Logitech M570 trackball muis is aan te sluiten via een USB dongle die je simpelweg in één van je USB poorten stopt. Daarnaast heeft de dongle een klein formaat waardoor het amper uit je apparaat steekt. Is deze ergonomische muis geschikt voor mij? De Logitech Trackball M570 draadloze ergonomische muis is met name geschikt voor mensen met gemiddelde tot grote handen, met een handbreedte tot 8, 4 cm of groter. Past deze ergonomische muis bij mijn hand? In principe zijn alle muizen te bedienen hoe groot/klein uw handen ook zijn, toch is het voor een ergonomische houding belangrijk dat de anti-rsimuis past bij de vanaf de pols tot het topje van de middelvinger. Handlengte Extra klein (Minder dan 15, 5cm) Klein ( 15, 5 - 17cm) Medium (17 - 19cm) Groot (meer dan 19cm) Indien u precies tussen twee maten in zit is het verstandig om de grotere maat te kiezen. Overige informatie Type muis Trackball muis Highlights Lange accuduur, Trackball muis Aansluiting Draadloos 2. 4 Ghz Instelbaar dpi Ja Aansturing Trackball Aantal knoppen 4 Ja (windows) Links- of rechtshandig Rechtshandig Besturingssysteem OS X (Mac), Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP Merk Logitech Word geleverd incl.

  1. Maat 50 heren broek omrekenen
  2. Logitech m570 draadloze trackball muis 2
  3. Logitech m570 draadloze trackball muis mouse
  4. Logitech m570 draadloze trackball muis price

Logitech m570 draadloze trackball muis manual

TRACKEN OP UW MANIER Zeg vaarwel tegen vermoeidheid of ongemakken na een lange werkdag. MX ERGO is gevormd naar uw hand en ontworpen voor snelle en nauwkeurige tracking. Pas de positie van uw hand en pols aan met de unieke verstelbare hoek van 0° of 20°. Zo werkt u eenvoudig enorme powerpointpresentaties en spreadsheets van begin tot eind af. AANPASBAAR COMFORT, DE HELE DAG DOOR BETERE HOUDING VAN ONDERARM MET HOEK VAN 20 GRADEN MINDER BEWEGING, BETERE HOUDING. U hoeft uw hand niet meer te bewegen om de cursor te verplaatsen. Hierdoor verlaagt u het aantal handbewegingen en verhoogt u uw prestaties. De trackball zorgt voor 20% minder spierbelasting in uw hand, pols en onderarm dan een gewone muis. Bovendien kunt u met de unieke verstelbare kanteling van MX ERGO kiezen voor een hoek van 0 of 20° en onmiddellijk de positie van uw pols en onderarm verbeteren. Zorg voor meer comfort en eenvoud tijdens de werkdag en richt u op uw taken. VOLLEDIGE HANDPALMOND­ERSTEUNING Werk comfortabel, zelfs in krappe ruimtes bij u thuis.

14 en hoger, en op Windows 7 en hoger MX ERGO Advanced Wireless Trackball Micro-USB-kabel voor opladen Snelstartgids Beperkte hardwaregarantie van 2 jaar Aan de slag Hier vindt u alle documentatie die we ter beschikking hebben om dit product snel gebruiksklaar te maken. PRODUCTREGISTRATIE Registreer uw product om sneller toegang te krijgen tot ondersteuning en eventuele garanties te activeren. VEELGESTELDE VRAGEN Mocht u vragen hebben, helpen wij u graag. Downloads Zoek naar beschikbare downloads om de functies van dit product uit te breiden. Garantie Wanneer u niet tevreden bent met het product dat u hebt gekocht, helpen wij u graag verder. Contact opnemen Is uw vraag nog niet goed beantwoord? Stuur ons een mailtje, zodat een agent er naar kan kijken.

Foto voor in de keuken, 2024