Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Wat Te Doen Met Oude Laptop — Je Oude Laptop Inleveren: 12 Stappen (Met Afbeeldingen) - Wikihow

September 15, 2021
steden-te-bezoeken-in-belgie

Bestanden zoals bankafschriften, belastingdocumenten en foto's bijvoorbeeld. Zoek een programma dat je bestanden permanent verwijdert. In de prullenbak gooien is hier niet genoeg. [3] Als je Windows gebruikt kun je CCleaner, Eraser of File Shredder gebruiken om persoonlijke bestanden te vernietigen. Deze functie is op de meeste Mac computers al aanwezig. Verplaats eerst alle bestanden die je wilt verwijderen in de prullenbak. Druk daarna de command-toets in en klik op de prullenbak. Selecteer nu 'Veilig de prullenbak leegmaken' or je bestanden te vernietigen. 4 Verwijder je browser geschiedenis. Als je je browser al een tijdje gebruikt zal deze een hoop persoonlijke informatie opgeslagen hebben. Wachtwoorden en bank gegevens worden soms automatisch opgeslagen in je browser. Het is handig om al deze informatie te verwijderen voordat je je laptop inlevert. [4] Hier staat hoe je dit bij een aantal browsers moet doen: Als je Safari gebruikt moet je op de 'Safari' knop drukken in de linkerbovenhoek.

Oude pc of computer? Recycleren | Recupel - Waarom recyclage? Afval sorteren is schatten recupereren | Recupel - Recupel

Kleine moeite, grote impact. Jouw inspanning om je oude computer aan ons te geven, loont meteen. Je maakt weer plaats op zolder of in je bureau en vooral: je doet de natuur een plezier. Metalen die we uit computers halen, recycleren we eindeloos. Toch mooi dat we die grondstoffen niet meer uit vervuilende mijnen moeten halen? Of neem de kunststoffen van een oude pc: 100% recycleerbaar! Doe thuis de ronde en verzamel alle accessoires. Geen computer zonder: computermuis toetsenbord printer beeldscherm, speakers … Allemaal elektro-apparatuur! Ook die zitten boordevol materialen die geschikt zijn voor recyclage. Naar de winkel, De Kringwinkel, het RecyclePunt of het recyclagepark. Neem je oude pc mee naar de computerwinkel (als je daar een nieuwe koopt) of het recyclagepark. Heb je een notebook of laptop (<25cm), dan is het RecyclePunt een optie. En ben je simpelweg uitgekeken op je oude gaming pc, maar functioneert hij nog prima, dan zien ze je graag komen in De Kringwinkel! Vind hieronder adressen waar je met je oude computer terecht kan.

Klik daarna op 'Geschiedenis wissen'. Zorg ervoor dat je 'Alle geschiedenis' geselecteerd hebt en klik daarna op de 'Geschiedenis wissen' knop die in de hoek van het venster staat. In Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge en Mozilla Firefox kun je je browser geschiedenis wissen door op Ctrl+Shift+Del te klikken. Zorg ervoor dat alles geselecteerd is in het volgende venster en dat je de gehele geschiedenis verwijdert. Klik op de knop 'verwijderen' om al je browsergeschiedenis te verwijderen. 5 Verwijder al je programma's. Naast browsers zullen ook andere programma's persoonlijke informatie opslaan zodat je dit niet steeds opnieuw hoeft te typen. Kijk door je programma's heen en verwijder programma's die eventueel persoonlijke informatie opslaan. Je kunt ook alles verwijderen voor de zekerheid. [5] Programma's zoals Microsoft Word of Excel slaan soms je volledige naam en adres op. Je wilt waarschijnlijk niet dat de volgende eigenaar van je laptop deze informatie krijgt. Het kan zijn dat je een programma geïnstalleerd hebt waar je aankopen mee kunt doen zoals Steam.

  1. Oude Laptop Inleveren Voor Geld? Lees Hoe
  2. Computer verkopen of weggooien? Hier moet je op letten - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS
  3. Wat te doen met oude laptop folder
  4. Wat te doen met oude laptop batteries
  5. Wat te doen met oude laptop al
  6. Je oude laptop inleveren: 12 stappen (met afbeeldingen) - wikiHow

Maak een reservekopie van uw gegevens (dat kan vrij eenvoudig via de cloud) Tik op de app-drawer. Zoek het pictogram Instellingen en tik erop. Tik in het linkerdeelvenster op Back-up maken en terugzetten. Schakel in het rechterdeelvenster het selectievakje bij Back-up maken van mijn gegevens en Automatisch terugzetten uit. Anders worden alle gegevens na het herstellen van de fabrieksinstellingen gewoon weer teruggezet. Tik vervolgens op de optie Fabrieksinstellingen terugzetten en volg de instructies. Dat moet volstaan. Als u nog een keer wilt controleren of alles echt weg is, kunt u het volgende doen: Tik op Instellingen. Tik in het linkerdeelvenster op Opslag. Tik in het rechterdeelvenster op Diverse bestanden. Tik op de selectievakjes bij de mappen die u wilt wissen (hint: allemaal). Tot slot hoeft u alleen nog maar op de prullenbak te tikken. Nu kunt u uw tablet zonder problemen doneren, verkopen, weggeven of recyclen. Mac Anders dan bij pc's en laptops hebt u bij Macs de mogelijkheid om de harde schijf meteen volledig te wissen, zonder dat u geavanceerde software hoeft te downloaden of de extreem stijve behuizing hoeft open te wrikken.

wat te doen met oude laptop video wat te doen met oude laptop os

Zet je laptop online en in de buurt te koop. Zorg er wel voor dat je de problemen en specificaties van de laptop erbij zet. [11] Sommige mensen kopen oude laptops voor de onderdelen. Het maakt dan niet uit dat de laptop niet meer werkt. De staat van de laptop moet dan wel goed zijn. Ruil je laptop in voor geld of cadeaubonnen. Veel elektronicawinkels en laptopproducenten hebben programma's waar je oude apparatuur kan inruilen voor een kleine betaling. Kijk online of vraag bij een elektronicawinkel bij je in de buurt naar de tarieven van inruilprogramma's. [12] Apple en Amazon hebben bijvoorbeeld inruilprogramma's. Vergelijk de bedragen en betaalmethoden met elkaar om de beste deal voor je laptop te krijgen. TIP VAN EEN DESKUNDIGE Spike Baron Netwerkengineer en computerservicetechnicus Spike Baron is eigenaar van Spike's Computer Repair en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiebranche. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van pc's en Macs, het verkopen van gebruikte computers, het verwijderen van virussen, datarecovery en het upgraden van hardware en software.

  1. Heb je een vignet nodig in zwitserland 10
  2. Hoe lang leeft een goudvis

Foto voor in de keuken, 2024