Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Huawei Matebook X Pro Kopen Nederland - Huawei Kopen Nederland - Vinden

September 15, 2021
cognitieve-ontwikkeling-kind-3-jaar

Zeker in combinatie met het Dolby Atmos Sound System, wat zorgt voor prachtig 360⁰ geluid. De i7 8550u samen met 16GB RAM en een super snelle SSD van 512GB zorgen ervoor dat deze laptop razend snel is. Ja kan er echt fantastisch snel op werken! Het toetsenbord is erg prettig en heeft goede verlichting (3 standen). In het toetsenbord zit ook de camera verwerkt, dit is niet de beste positie / kwaliteit, ik vind het zelf niet erg want ik maak hier toch geen gebruik van. Bij intensief gebruik wil de laptop redelijk warm worden, dan zet hij de fan aan (deze is niet erg luid en stoort mij dan ook niet). De laptop heeft een goede accuduur en laad ook nog eens snel op! Ook ben ik erg weg van de vingerprintscanner in de aan/uit knop, waarmee je de laptop kunt ontgrendelen. De laptop is compact maar heeft toch een groot scherm wat er heel strak uit ziet! Het design van deze laptop is dan ook erg gaaf. Bij de laptop krijg je een adapter voor de aansluitingen die op de computer ontbreken, dit is echt top van Huawei om er bij te leveren, aangezien ik dit op school vaak gebruik!

Huawei matebook x pro kopen nederland latest

Gebruik in de praktijk en prestaties Benchmarks Dit zijn de scores van de Huawei MateBook X Pro in onze benchmarks: Cinebench CPU: 1. 183 punten GeekBench 5: 1. 185 (single-core); 3. 497 (multi-core) PCMark 10 (Home Test): 3. 850 punten PCMark 8 Battery Life: 10 uur 20 minuten Batterijduur (TechRadar filmtest): 7 uur 57 minuten Voor deze review zijn wij aan de slag gegaan met de hoogste configuratie van de Huawei MateBook X Pro van 1. 899 euro. Daarvoor krijg je een Intel Core i7-10510U processor, en Nvidia GeForce MX250 grafische kaart, 16GB RAM-geheugen en maar liefst 1TB SSD-opslag. Besef hier wel dat deze grafische kaart niet ontworpen is voor games en dat dit dus geen gaming laptop is. Je zal wel merken dat de Huawei MateBook X Pro hierdoor een beentje voor heeft op andere laptops bij zaken als beeld- en videobewerking. Alles wat niet onder de noemer "gaming" valt, verloopt erg vlot. Zware multi-taskers zullen dus geen problemen ondervinden bij het draaien van meerdere programma's tegelijk.

Je werkt thuis én onderweg op kantoor, want deze MateBook X Pro is maar 1, 46 cm dik, waardoor je de laptop eenvoudig meeneemt in een tas of rugzak. Op locatie aangekomen log je snel in via de vingerafdrukscanner. Dat is sneller en veiliger dan een wachtwoord typen. De batterij gaat langer dan 8 uur mee, dus je werkt rustig door zonder je dat je steeds het batterij icoontje in de gaten houdt. Via de Thunderbolt 3 poort sluit je een monitor aan, laad je apparaten op en zet je bestanden met 5 GB per seconde over. Advies van onze specialist Internetten, mailen & tekstverwerken: geschikt Films & series kijken: geschikt Foto's bewerken: geschikt Video's bewerken: geschikt Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus. Standaard meegeleverd Handleiding (10, 79 MB) Matedock 2 Voedingskabel Let op: Microsoft Office programma's zoals Word, Excel en Powerpoint, worden niet standaard meegeleverd bij deze laptop.

Huawei matebook x pro kopen nederland youtube

Huawei matebook x pro kopen nederland 2019

Binnen één productlancering van complete nieuwkomer tot feitelijk ultrabook standaard? Dat is damn impressive. Dank aan voor het uitlenen van deze laptop voor deze review. De laptop is bij hun te vinden voor 1899 euro, zoals gezegd krijg je daar (vooralsnog? ) een tablet bij je aanschaf. Vragen over onze reviews of de producten die we bespreken? Je vindt ons: – In onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk). – Foritain op Twitter (auteur, test-chef) – Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin) – YouTube

Samengevat De Matebook 13 onderscheidt zich door zijn beeldverhouding van 3:2 en resolutie van 2160x1440 pixels. Het scherm heeft een prima helderheid, maar had beter gekalibreerd mogen zijn. Ook de accuduur kon beter, want hoewel je er 13 uur film op kunt kijken, is de accuduur tijdens browsen slechts 7, 5 uur, wat kort is ten opzichte van concurrenten. De hardware scoort goed in benchmarks en de behuizing is stevig, maar dun, waardoor het toetsenbord weinig travel heeft en er alleen usb-c-aansluitingen beschikbaar zijn. Gelukkig levert Huawei een usb-dock mee. Eindoordeel Het is nog niet zo lang geleden dat het Chinese Huawei begon met de verkoop van zijn laptops in Nederland en België: om precies te zijn in augustus 2018. Vanaf dat moment lagen de Matebook X Pro en even later de Matebook D in de winkels. Huawei heeft vervolgens lekker aan de weg getimmerd, want de volgende laptops staan alweer klaar. Tijdens het Mobile World Congress presenteerde de fabrikant een hardware-upgrade voor de Matebook X Pro en werden de geheel nieuwe Matebook 14 en 13 aangekondigd.

  • Huawei matebook x pro kopen nederlandse
  • Huawei Matebook X Pro kopen bij Amazon in Nederland - Amazon prijzen vergelijken - Bstore - tips & tools
  • Deep state serie seizoen 1
  • Vrijstaande woning te koop zuid holland funda van
  • Huawei matebook x pro kopen nederlands dutch
  • Huawei matebook x pro kopen nederland.nl
  • Huawei start verkoop MateBook laptops in Nederland | LetsGoDigital

De stijlvolle laptop beschikt over zeer smalle schermranden, hierdoor biedt de bovenste bezel wel te weinig ruimte om een camera in te verwerken. Hiervoor in de plaats heeft Huawei de camera in het toetsenbord geplaatst. Het betreft een pop-up camera, door op de camera knop te drukken wordt deze geactiveerd. Ook is er een vingerafdrukscanner ingebouwd, deze is verwerkt in de aan- /uit knop. De Huawei MateBook X Pro is uitgerust met een 8 ste generatie Intel Core i7 8550U processor en een NVIDIA GeFore MX150 grafische kaart met 2GB GDDR5 geheugen. Daarnaast is er 16 GB LPDDR3 en 512GB SSD geheugen voorhanden. Verder is deze laptop voorzien van quad-speakers met Dolby Atmos, voor een prachtige 3D geluidservaring. Ook zijn er quad microfoons ingebouwd, ideaal voor het houden van conference calls. De 7. 565 mAh batterij is voldoende krachtig om 12 uur achtereen video's af te spelen. Fast-charging wordt ondersteunt middels USB Type-C. Ook is er een Thunderbolt 3 poort aanwezig. De MateBook X Pro is verkrijgbaar in de kleuren zilver en grijs en heeft een adviesprijs van €1.

Foto voor in de keuken, 2024