Behuizing 3 5 inch harde schijf in de

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Om te zorgen...

Te Koop Jan Glijnisweg Heerhugowaard — Vrijstaande Woning Te Koop: Jan Glijnisweg 41 Te Heerhugowaard

September 15, 2021
velux-dakraam-ggl-606-rolgordijn

De kamer heeft een eigen badkamergedeelte met douche en wastafel en is dankzij 3 dakkapellen heerlijk licht. De muren zijn netjes afgewerkt en op de vloer ligt vloerbedekking. Omdat de basis neutraal en licht van kleur is kan iedereen hier een fijne slaapkamer vinden. De fraaie badkamer is geheel betegeld met marmeren tegels en uitgerust met een meubel met twee waskommen, groot hoekbad met whirlpool en een riante hoekdouche. De vloer is voorzien van vloerverwarming, zodat het hier altijd aangenaam warm is. Een heerlijke ruimte om lekker tot rust te komen. naar boven Verkoper vertelt " Het huis is in 2010 gebouwd en is een heerlijke mooie vrijstaande woning. We wonen landelijk zoals dat men zegt, de zon schijnt de gehele dag over het huis én perceel én tuin heen, in elk hoekje van de het huis of de tuin is er wel een zon of schaduw plekje te maken/vinden. De tuin bied een mooi uit zicht richting Oterleek. In de omgeving is er veel te ontdekken o. a. de sportschool bij het lunapark, het bos aan de Rusterburgerweg en ook (paarden)maneges.

Te koop jan glijnisweg heerhugowaard 2019

Er is voldoende ruimte om een fijne zithoek te creëren en aan de voorzijde is de eetkamer gelegen. Grote openslaande deuren geven vanaf hier toegang tot de zijtuin. Ieder gezinslid kan in deze woonkamer een fijne plek vinden. Aan de zijkant van de woning vindt u de werkkamer. Deze ruimte is door middel van schuifdeuren voorzien van glas in lood af te sluiten van de woonkamer. Hardstenen aanrechtblad Marmeren tegels De half open landelijke keuken is handgemaakt en crème van kleur. De keuken is geplaatst in dubbele wandopstelling met veel kastruimte en grote lades en heeft onder meer een vaatwasser, AGA fornuis met 6 pits gaskookplaat, koelkast en een combi-oven. Eyecatcher is het hardstenen aanrechtblad met porseleinen waskom. Witte metrotegels maken het geheel compleet. De bijkeuken met loopdeur naar de zijtuin beschikt over wasmachine aansluiting en een vaste kast met de C. V. -opstelling. De vloer is voorzien van antraciet grijze tegels. Wat een uitzicht! Rustig slapen De masterbedroom met inloopkast ligt aan de achterzijde over de hele breedte en heeft een fantastisch uitzicht over de Schermer weilanden.

te koop jan glijnisweg heerhugowaard 2020

Te koop jan glijnisweg heerhugowaard video

Te koop jan glijnisweg heerhugowaard en

400 m² Inhoud 1025 m³ Bouwjaar 2009 Slaapkamers 5 Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras Ligging Tuin zuidoost Garage vrijstaand hout Verwarming c. v. -ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk Bijzonderheden gestoffeerd Plattegronden Rondom het huis Lijst van Zaken Wikipedia Openbaar vervoer Activiteiten Scholen Recreatie Winkelen naar boven Wat is er in de buurt Wonen in Heerhugowaard Heerhugowaard, ook wel de Stad van de Kansen genoemd is een groeigemeente. Er zijn veel verschillende wijken in Heerhugowaard en hier komen nog steeds nieuwe wijken bij. Zo heb je in het zuiden de welbekende Stad van de Zon, in het westen de Broekhorn en aan de noordoostzijde De Draai. Ondanks de mooie landelijke ligging mag Heerhugowaard zich toch zeker een stad noemen. In het moderne stadshart vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, Middenwaard. Hier kun je terecht voor een zeer ruim en compleet winkelaanbod. Ook vind je hier in de buurt vele goede restaurants, gezellige terrassen, een bioscoop, de bowling en het moderne theater Cool.

Voordelen Hypotheekshop Onafhankelijk financieel advies Gratis kennismakingsgesprek Hypotheekadvies op maat Jouw belang staat altijd voorop Je weet waarvoor je betaalt Afspraak plannen? Lijst van zaken

Te koop jan glijnisweg heerhugowaard de

In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij. Vragen of opmerkingen optioneel Telefoonnummer * Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten. Straat en woonplaats Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Woont u buiten Nederland? Neem dan contact met ons op.

Kortom, voor iedereen is er wel iets te vinden in Heerhugowaard. Verder vind je in Heerhugowaard vele verschillende sportfaciliteiten, dependance van het Noordwest ziekenhuis, diverse onderwijsinstellingen en veel recreatiemogelijkheden in het grote parkbos "het Waardenhout", het Strand van Luna en het Park van Luna. Blader door de brochure Jan Glijnisweg 14d bekijken Woning bezichtigen? Plan nu bezichtiging Plan je route Straatnaam Huisnummer Woonplaats Plan route Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis Bekijk meer woningen in Heerhugowaard en omgeving Bekijk alle woningen die Hoekstra & van EckHeerhugowaard in de verkoop heeft Persoonlijk hypotheekadvies Interesse in Jan Glijnisweg 14d?? Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Of wil je erachter komen welke hypo­theek­vorm het beste bij jou past? Bel ons, of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Huis te koop Jan Glijnisweg 14 D in Heerhugowaard voor € 1.095.000

  1. De eenzaamheid van de priemgetallen uitgeverij
  2. Prison break seizoen 5 verhaal
  3. Ronde tafel 140 cm hoeveel personen 1
  4. Te koop jan glijnisweg heerhugowaard und
  5. Zwarte auto met antraciet velgen 2019
  6. Ben ik verliefd op hem te
  7. Te koop jan glijnisweg heerhugowaard 2019
  8. Maak jij deze 5 veelvoorkomende financiële fouten in je relatie? - NSMBL

We houden ons platform graag veilig en spamvrij. Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn.

Foto voor in de keuken, 2024